Campionatul Național de Telegrafie-Viteză

La Izvoru Mureșului, în Harghita, într-un cadru feeric, ca-n basmele de Crăciun, a avut loc zilele acestea, în pragul Sărbătorilor Pascale, Campionatul Național de Telegrafie-Viteză.
Pentru CSTA BUCUREȘTI au concurat:
1. Delcea Alexandru (Campion Mondial în 2013 la Morse Runner și cu un palmares de peste 15 titluri de vicecampion mondial). Acesta a obținut medalia de aur la RUFZ, argint la MORSE RUNNER și medalia de argint și la Recepție.
2. Dinu Mathias Codin – 12 ani neîmpliniți, la doar a doua participare la un Campionat Național. Codin a obținut medalia de argint la RUFZ, făcând un scor peste 48.000 de puncte, de 4 ori mai mult decât la participarea din urmă cu 6 luni.
3. Cioflec Maria – 13 ani neîmpliniți, la prima participare a sa. Maria a obținut scoruri absolut remarcabile, cu atât mai mult cu cât a început să invețe telegrafie cu doar 6 luni în urmă.

Felicitări, dragilor! Suntem foarte mândri de voi!
Îi mulțumim domnului antrenor, Daniel Dincă pentru îndrumare și antrenamente.

Despre noi

 

CSTA București este instituție publică, se află în subordinea Agenției pentru Sport și este profilat în principal pe selecția, pregătirea și instruirea copiilor și juniorilor pentru sportul de performanță.

Contact

 

Pentru informații ne puteți contacta:

Tel.: +40 745 361 916, +40 21 222 8548
Email: csta.bucuresti@sport.gov.ro
Adresa: Aleea Mateloților nr. 1, Sector 1, București, România.

Rezultate

 

Rezultate 2015
Rezultate 2016