Din istoricul clubului reiese că în anul 1938 terenul unde se află amplasat clubul a fost cedat de prințesa Beatrice a Belgiei unui club de drumeții care se numea „Dor de duca”. Acest club de drumeții a continuat să funcționaeze până după cel de-al doilea război mondial.

După acest timp s-a înființat Clubul Central de Modelism, care după 1978 s-a transformat în Clubul Sporturilor Tehnico Aplicative.

Clubul este organizat în baza Legii Educației fizice și sportului nr. 60/2000 cu modificările și completările ulterioare. Are certificat de identitate sportivă și are în prezent un număr de 7 secții pe ramuri de sport: sanie, scrimă, kaiac-canoe, tenis de masă, modelism, radio și motociclism (dirt-track).

Activitatea sportivă se desfășoară pe bazele sportive proprii, precum și la unele școli generale din București, la Clubul Central de Radio, iar secția de sanie la Azuga.

Principalele obiective de activitate ale Clubului Sporturilor Aplicative sunt:

Performanta, selectia, pregatirea si participarea la competitiile interne si internationale.

Promovarea spiritului de fair-play, combaterea violentei si dopajului in activitatea proprie.

Performanta, selectia, pregatirea si participarea la competitiile interne si internationale.

Organizarea de competitii sportive in conformitate cu statutele si regulamentele federatiilor sportive nationale.

Sursele de finanțare ale clubului se asigură prin subvenții de la bugetul de stat, venituri proprii ale M.T.S. și din veniturile proprii ale clubului.
replica breitling watch straps ukreplica watches worldwidereplica watches
La baza clubului, situat în cartierul Baneasa, pe malul lacului cu același nume, se află sediul clubului, o sală frumoasă de sport (unde își desfășoară activitatea secțiile de scrimă și tenis de masă), o pistă modernă de modelism iar pe lacul Băneasa își desfășoară activitatea secția de Kaiac-canoe.

Despre noi

 

CSTA București este instituție publică, se află în subordinea Agenției pentru Sport și este profilat în principal pe selecția, pregătirea și instruirea copiilor și juniorilor pentru sportul de performanță.

Contact

 

Pentru informații ne puteți contacta:

Tel.: +40 745 361 916, +40 21 222 8548
Email: csta.bucuresti@sport.gov.ro
Adresa: Aleea Mateloților nr. 1, Sector 1, București, România.

Rezultate

 

Rezultate 2015
Rezultate 2016